Popkoor EigenWijs

Dirigent gezocht

 

Popkoor EigenWijs uit Oss zoekt vanaf september 2022 een enthousiaste dirigent. Ons koor bestaat uit ongeveer 25 leden in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. Wij werken met een jonge pianist en repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur (in de Paaskerk in Oss).

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Klik hier voor een korte intruductie van het koor

In januari 2001 werd door enkele enthousiaste zangers en zangeressen Popkoor EigenWijs opgericht met het doel meerstemmig echte popmuziek te zingen. Tot op heden is aan de doelstelling en het enthousiasme nog niets veranderd. Momenteel bestaat het koor uit zo’n 25 leden waarvan de leeftijd varieert tussen twintig en vijfenzestig jaar. De sfeer in het koor is gezellig en informeel. Wekelijks wordt op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in de Paaskerk, Wethouder Van Eschstraat 165 in Oss. De Paaskerk biedt ons een prettige repetitieruimte en de mogelijkheid om in de pauze gezellig te praten onder het genot van een drankje.